Καλώς ήρθατε

 

burning mind

στην ιστοσελίδα (ή blog) φυσικά φυσική ένα virtual (εικονικό) χώρο για την διδασκαλία του μαθήματος της φυσικής στα σχολεία μας.

Ξεκινήσαμε με το λύκειο και η προσπάθεια να παρακολουθήσουμε, τέσσερα μαθήματα φυσικής ( την γενική φυσική της Α’ λυκείου, την γενική φυσική και φυσική προσανατολισμού της Β’ λυκείου και την φυσική κατεύθυνσης της Γ’ λυκείου) αποδεικνύεται αντικειμενικά δύσκολη. Η φυσική της Γ’ λυκείου θα αλλάξει ύλη την επόμενη χρονιά, αλλά καταλαβαίνουμε την ανάγκη των μαθητών και θα βοηθήσουμε όσο μας επιτρέπει ο χρόνος.

Κάνουμε ότι μπορούμε και θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα.

Σας ευχόμαστε η εμπειρία σας να είναι μορφωτική, αυτός είναι κύριος σκοπός μας. Θα θέλαμε την γνώμη σας για τα όσα θα διαβάσετε, τις προτάσεις σας για το τι θα θέλατε να δείτε στο μέλλον.

Από τους συνάδελφους καθηγητές φυσικούς θα θέλαμε την γνώμη τους και να μας βοηθήσουν στο έργο της διόρθωσης ή της συμπλήρωσης  σημείων που δεν προσέξαμε ή δεν τονίσαμε όσο έπρεπε.

Οι φωτογραφίες υπάρχουν ελεύθερες (ή αυτό πιστεύουμε εμείς) και φυσικά δεν είναι δικές μας. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να οικειοποιηθούμε περιεχόμενο που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα.

Τα σχήματα, όσα δεν προέρχονται από κάποιο βιβλίο, είναι σχήματα που δημιουργήσαμε εμείς και μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε.

Η ιστοσελίδα μας είναι ταυτόχρονα σε mobile έκδοση, γιατί τα κινητά τηλέφωνα είναι οι μικροί υπολογιστές που χρησιμοποιούν κυρίως οι μαθητές μας.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s